جمعه ۰۷ اردیبهشت ۰۳

كيك توت فرنگي

۱۲۸ بازديد

توت فرنگي ميوه خوشمزه فصل تابستان است البته سالهاست نوبرانه اين ميوه در اواسط بهار به وفور پيدا شده و به راحتي و با قيمت مناسب مي توان آن را تهيه نمود. با توت فرنگي مي توان انواع شربت ، مربا ، دسر و كيك تهيه كرد. اين ميوه خوش آب و رنگ به خاطر ظاهر و شكل زيبا و دلفريبش براي تزيين كيك و دسر هم بسيار كاربرد دارد. دستور كيك امروز را براي آن دسته از عزيزاني ارائه مي كنم كه يا وقت كافي براي پختن كيك ندارند ، يا حوصله كار زياد ندارند ، يا مواد اوليه زيادي نمي خواهند استفاده كنند و يا خيلي ناگهاني دلشان كيك مي خواهد و دوست ندارند كيك ساده بخورند!!!!!! در واقع دستور كيك امروز از دسته دستورهاي فوري و ساده اي است كه حتما بايد يك جاي خوب ذخيره اش كنيد چون در فصل بهار و تابستان خيلي به دردتان خواهد خورد. كيك توت فرنگي امروز هم بسيار خوشمزه است و هم سريع و ساده تهيه مي شود و مطمئنا به امتحان كردنش مي ارزد. براي آموزش تصويري و مرحله به مرحله كيك توت فرنگي خانگي و خوشمزه كه سريع و ساده هم تهيه مي شود در ادامه اين مطلب با پرنيان همراه شويد.

 

مواد لازم كيك توت فرنگي خانگي و ساده

آرد 1 و 1/2 پيمانه وانيل 1 قاشق چايخوري

بيكينگ پودر 1 و 1/2 قاشق چايخوري تخم مرغ 1 عدد درشت

نمك 1/2 قاشق چايخوري شكر 2 قاشق سوپخوري

كره 6 قاشق سوپخوري شير كم چرب 1/2 پيمانه

شكر 1 پيمانه توت فرنگي 350 گرم

 

در دستور 2 مقدار متفاوت شكر وجود دارد كه در دو بخش مختلف استفاده مي شود.

 

توت فرنگي ها را خوب بشوييد و قسمت پايه آنها را جدا كنيد . حدود 350 گرم توت فرنگي را بايد تميز كنيد تا داخل كيك استفاده شود و در صورت تمايل مي توانيد 100تا 150 گرم توت فرنگي بيشتر داشته باشيد تا روي كيك بچينيد.

 

اگر از پودر وانيل استفاده مي كند 1/2 قاشق چايخوري كافي است .

 

طرز تهيه كيك توت فرنگي خانگي و ساده و خوشمزه :

 

در اولين مرحله از آماده سازي كيك مواد خشك را با هم مخلوط كنيد. آرد، نمك و بيكينگ پودر را مخلوط كرده و الك نماييد.

 

طرز تهيه كيك توت فرنگي تازه و خانگي ساده و سريع 

 

1 پيمانه شكر را به همراه كره در كاسه اي بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا به خوبي با يكديگر مخلوط و حالت كرمي پيدا كند. به ميزان زدن كره و شكر دقت داشته باشيد كيفيت مخلوط بايد مانند تصوير زير شود.

 

طرز تهيه كيك توت فرنگي تازه و خانگي ساده و سريع 

 

بايد كره و شكر آنقدر زده شوند كه حالت كركي و بي رنگ پيدا كنند. سپس يك عدد تخم مرغ و وانيل را اضافه كرده و مجدد مي زنيم.

 

طرز تهيه كيك توت فرنگي تازه و خانگي ساده و سريع 

 

تخم مرغ و وانيل را با كره و شكر بزنيد تا كاملا مخلوط شوند. سپس به تناوب مخلوط آردها و شير را اضافه نماييد و با دور كند همزن بزنيد. خمير كيك خيلي سريع شكل گرفته و غليظ و سنگين مي شود. كيفيت خمير را در تصوير زير مي بينيد.

 

طرز تهيه كيك توت فرنگي تازه و خانگي ساده و سريع 

 

خمير آماده شده را به قالب منتقل كنيد. براي اين مقدار خمير از قالب 20 سانتي متري استفاده نماييد. قالب را با كره چرب و آرد پاشي كنيد و سپس خمير كيك را داخل قالب بريزيد. رويه خمير را صاف كنيد . اگر رويه خمير صاف نشود كيك نامنظم و زشت خواهد شد.

 

طرز تهيه كيك توت فرنگي تازه و خانگي ساده و سريع 

 

توت فرنگي را داخل خمير فرو كنيد و روي آنها 2 قاشق سوپخوري شكر ( در دستور بود) را بريزيد .

 

مي توانيد توت فرنگي ها را حلقه اي برش بزنيد و روي كيك را بپوشانيد .

 

طرز تهيه كيك توت فرنگي تازه و خانگي ساده و سريع 

 

فر را روي حرارت 175 درجه سانتي گراد به مدت 20 دقيقه گرم كنيد و سپس قالب كيك را در طبقه وسط گذاشته و كيك را به مدت 60 دقيقه بپزيد.

 

بعد از پخت كيك را15 دقيقه در دماي محيط قرار دهيد تا كمي خنك شود سپس از قالب خارج كرده و سرو كنيد.

 

بهتر است اين كيك را گرم سرو نماييد. مي توانيد در كنار كيك توت فرنگي از بستني وانيلي نيز استفاده نماييد. در اين حالت مي توان يك برش از اين كيك را در كنار يك اسكوپ بستني به عنوان دسر سرو نمود.

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.